AlmaCrawler rupsschaarlift

Vanaf nu kunt u bij Hermans Heftrucks ook terecht voor de unieke rupsschaarliften van AlmaCrawler. Deze zelfnivellerende schaarliften gemonteerd op rupsonderstel zijn uitermate geschikt voor gebruik op ruw terrein en steile hellingen. 

De zelfrijdende rupsschaarliften zijn op te delen in twee lijnen: 

  • HE-lijn met steunpoten met automatische stabilisatie

  • BL-lijn met zelfnivellerende onderwagen

Beide oplossingen maken het heel eenvoudig om het werkplatform horizontaal te positioneren. Op die manier blijft de veiligheid en het comfort van de bestuurder gegarandeerd. Met de schaarliften uit de BL lijn kan tot op 10 m hoogte worden gewerkt. De HE lijn gaat nog verder met een werkhoogte tot 14 m. 

Momenteel heeft Hermans Heftrucks 4 AlmaCrawler rupsschaarliften in de verhuur opgenomen. 2 Schaarliften op rupsen met steunpoten en 2 met zelfnivellerende onderwagen.

Zelf ook benieuwd geworden naar deze unieke toestellen?

Kom er hier nog meer over te weten of contacteer ons.

Recent Hefnieuws
5 Redenen om te kiezen voor een tweedehands heftruck

5 Redenen om te kiezen voor een tweedehands heftruck

De aankoop van een nieuwe heftruck is niet voor iedereen een vereiste. Waarom de keuze voor een tweedehands vorkheftruck dan vaak een goed alternatief is? We zetten 5 redenen op een rijtje.

Lees meer
Win een miniatuur heftruck voor Pasen

Win een miniatuur heftruck voor Pasen

Pasen en in je 'kot' moeten blijven. Geen paaseitjes rapen met de kids bij de grootouders. Wat nu?! Ga op zoek naar deze heftruck met paaseitjes op onze website en win een miniatuur heftruck.

Lees meer