AlmaCrawler rupsschaarliften met uniek gepantenteerd design

AlmaCrawler banner

Vanaf nu kunt u bij Hermans Heftrucks ook terecht voor de unieke rupsschaarliften van AlmaCrawler. Deze zelfnivellerende schaarliften gemonteerd op rupsonderstel zijn uitermate geschikt voor gebruik op ruw terrein en steile hellingen. 

De zelfrijdende rupsschaarliften zijn op te delen in twee lijnen: 

  • HE-lijn met steunpoten met automatische stabilisatie

  • BL-lijn met zelfnivellerende onderwagen

Beide oplossingen maken het heel eenvoudig om het werkplatform horizontaal te positioneren. Op die manier blijft de veiligheid en het comfort van de bestuurder gegarandeerd. Met de schaarliften uit de BL lijn kan tot op 10 m hoogte worden gewerkt. De HE lijn gaat nog verder met een werkhoogte tot 14 m. 

Momenteel heeft Hermans Heftrucks 4 AlmaCrawler rupsschaarliften in de verhuur opgenomen. 2 Schaarliften op rupsen met steunpoten en 2 met zelfnivellerende onderwagen.

Zelf ook benieuwd geworden naar deze unieke toestellen?

Kom er hier nog meer over te weten of contacteer ons.

Recent Hefnieuws

Wegwijs in Intern Transportmateriaal

Elk bedrijf dat goederen op palletten stockeert in een magazijn, staat vroeg of laat voor de keuze van een magazijntruck. Er zijn duizend-en-één mogelijkheden, maar welk type toestel is het meest geschikt voor uw specifieke toepassing? Met volgend overzicht maken we u wegwijs in de wereld van...

Lees meer
De levensduur van uw heftruckbatterij verlengen

De levensduur van uw heftruckbatterij verlengen? Het kan

De batterij bepaalt voor een groot deel mee het prijskaartje van uw elektrische heftruck of intern transportmateriaal. U draagt dus maar beter goed zorg voor deze batterij. Een uitgebreid onderhoud of herstelling laat u best over aan een professional. Maar met deze tips kunt u alvast aan de slag...

Lees meer