Nieuwe BT Staxio elektrische stapelaars

De BT Staxio reeks bestond reeds uit een uitgebreid gamma van veelzijdige elektrische stapelaars die inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen: stapelen in rekken en blokken, laden en lossen van voertuigen, orderverzameling en algemeen pallettransport. Om nog beter aan uw behoeften te voldoen heeft BT deze reeks recent uitgebreid met drie nieuwe modellen.

De SPE120XR (platformstapelaar) en SPE120XRD (dubbele palletbehandeling) komen de BT Staxio P-serie versterken en de SWE120XR (meeloopstapelaar) vormt een mooie aanvulling van de BT Staxio W-serie.

Over het algemeen geven reachtrucks wat betreft flexibiliteit een stapelaar het nakijken. Een reachtruck heeft zijn naam te danken aan zijn reachmast: uniek in zijn concept, omdat hij in en uit kan 'reachen'. Dankzij hun intrekbare mast combineren de nieuwe BT Staxio modellen echter het compacte design van een stapelaar met de flexibiliteit van een reachtruck. Bovendien bestaat de mogelijkheid om verschillende soorten pallets te hanteren.

"Vooral in nauwe ruimtes profiteert u van de flexibiliteit, energie-efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en hoge verticale en horizontale prestaties van de nieuwe BT Staxio W- en P-modellen. Deze stapelaars met intrekbare mast helpen u om opslagruimte te besparen en de efficiëntie te verhogen" (Martin Mimer, Product Management Warehouse Trucks bij Toyota Material Handling Europe).

De troeven voor u op een rijtje:

  • Korte draaicirkel
  • Intrekbare mast
  • Compact chassis
  • Mogelijkheid om verschillende soorten pallets te hanteren
  • Optionele zijverschuiving en vorkversteller
  • Zeer eenvoudig te bedienen: alle bestuurdersfuncties geïntegreerd in de hendel
  • ’Optimised Truck Performance’ past de snelheid in de bochten aan
  • ’Totalview-concept’ zorgt ervoor dat de vorkuiteinden op elke hoogte door de mast heen te zien zijn
  • Platform uitvoering (SPE) met ‘one-touch’ neerklapbare hekken en in hoogte verstelbare stuurarm: verhoogde ergonomie en productiviteit
  • ​Zeer energiezuinig, optioneel verkrijgbaar met een Li-Ion batterij 

​Met hun intrekbare mast, compacte chassis en de mogelijkheid om verschillende soorten pallets te hanteren, zijn deze modellen ontworpen om ruimte te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Meer over BT stapelaars?

Ontdek de elektrische stapelaars van Toyota (BT) hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer