De juiste machine maakt u het leven makkelijker. Op basis van diverse merken, een goede analyse en degelijk advies vindt u bij Hermans Heftrucks de nieuwe heftruck, verreiker, transpallet, stapelaar, reachtruck of spinhoogwerker die bij uw behoeften aansluit. Oplossingen op maat? Wij passen uw toestel in eigen werkhuis aan uw wensen aan.

Heftruck te koop

Een nieuwe heftruck kopen? U kunt bij Hermans Heftrucks terecht voor zowel elektrische als diesel of LPG aangedreven heftrucks. Voor industriële vorkheftrucks bieden wij u graag een kwalitatieve Toyota heftruck te koop aan. Bent u op zoek naar een heftruck voor onverhard of oneffen terrein? Dan kan u bij ons een semi-ruw terrein heftruck van Prins kopen.

Verreiker te koop

U bent van plan een nieuwe verreiker te kopen? Bij Hermans Heftrucks bent u aan het juiste adres voor zowel vaste verreikers als roterende verreikers. Hermans Heftrucks is regio-verdeler van Merlo verreikers. Dat maakt dat u beroep kan doen op de nodige kennis en expertise. Daarom kunnen wij u steeds de juiste Merlo verreiker te koop aanbieden. Het assortiment Merlo verreikers is zo uitgebreid dat u ongetwijfeld de verreiker voor uw toepassing vindt.

Spinhoogwerker kopen

Wilt u een spinhoogwerker kopen? Een spinhoogwerker van Platform Basket is een super compacte spinhoogwerker gemonteerd op een rupsonderstel. Perfect geschikt voor alle soorten terreinen. Zelfs voor ruw terrein kan u met een gerust hart een spinhoogwerker kopen. En met non-markingrupsen is een spinhoogwerker ook ideaal voor indoor gebruik.

Transpallet kopen

U wenst een transpallet te kopen? De voor hun kwaliteit gekende BT transpalletten of pallettrucks worden tegenwoordig verkocht onder de merknaam van Toyota. U kunt kiezen uit een enorm groot assortiment om een BT transpallet te kopen. Naast de manuele transpalletten of handtranspalletten kunt u opteren om een elektrische transpallet te kopen. De elektrische transpalletten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: meeloop, met platform, instaand of inzittend.

Stapelaar te koop

Bent u van plan een nieuwe elektrische stapelaar te kopen? Met een Toyota stapelaar kan u niet missen. Maak uw keuze uit het grote assortiment elektrische stapelaars of vraag advies. Naast de gekende Staxio stapelaar reeksen, kunt u ook een Tyro instapmodel stapelaar kopen. Vraag gerust ook naar een eventuele stapelaar die wij op stock te koop hebben staan. Zo bent u al binnen enkele dagen aan het stapelen met uw nieuwe Toyota stapelaar.

Reachtruck kopen

Een reachtruck kopen? Reachtrucks zijn ideaal voor toepassingen waarbij er weinig gangruimte beschikbaar is of wanneer er hoog gestapeld moet worden. Voor meer ergonomie bij stapelen op zeer grote hoogte kan u een reachtruck met kantelcabine kopen. Maar ook voor meer standaardtoepassingen of outdoor toepassingen kan u een Toyota reachtruck kopen.

Orderpicker, industriële trekker of smallegangentruck kopen

Wilt u een orderpicker, industriële trekker of smallegangentruck kopen? De productlijn van Toyota (BT) intern transportmateriaal is ontwikkeld met het oog op een oplossing voor iedereen. Of u nu moet laden, lossen, stapelen, horizontaal transport moet verzorgen of orders moet verzamelen. Een enorm breed aanbod warehousing equipment staat garant voor een oplossing op uw maat.