Kopen

De juiste machine maakt u het leven makkelijker. Op basis van diverse merken, een goede analyse en een degelijk advies vindt u hier het toestel dat bij uw behoeften aansluit. Gespoten in uw herkenbare bedrijfskleuren? Indien nodig, passen wij uw machine in eigen atelier aan uw specifieke wensen aan.

Op zoek naar een tweedehands toestel? Meer info.

Vragen?
Wij helpen u graag verder.

Een heftruck kopen? U kunt bij ons terecht voor zowel elektrische heftrucks als diesel of LPG aangedreven vorkheftrucks. Zowel voor werken binnen als buiten vinden wij de machine die het beste bij uw wensen past. Voor werkzaamheden op onverhard of oneffen terrein bieden onze (semi-)ruw terrein heftrucks een oplossing. Al onze tweedehands heftrucks worden voor verkoop in eigen werkhuis nagekeken en in orde gebracht. Ook voor kwaliteitsvolle occasie heftrucks bent u dus bij ons aan het juiste adres.

De productlijn van BT (Toyota Material Handling) is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de klant en biedt een pasklaar antwoord  op al uw intern transport uitdagingen: van ladenlossen en horizontaal transport tot stapelen en orderverzamelen.
Het warehousing gamma van BT, gaande van transpalletten tot stapelaarsreachtrucksorderpickers en zelfs AGV’s (Automated Guided Vehicles), staat garant voor topkwaliteit.
Neem zeker ook eens een kijkje in ons occasie aanbod!

We beschikken over een breed assortiment Merlo verreikers, gaande van starre, compacte verreikers tot verreikers om op grote hoogtes efficiënt en in alle veiligheid te werken.
Ook verreikers met grote hefvermogens zitten in het Merlo verreiker assortiment.
Roterende verreikers, ook wel ROTO's genoemd,  zijn verreikers ontworpen om veilig en doeltreffend op grote hoogte te laden, te lossen of te werken.

Werken op grote hoogte?
Met behulp van onze machines wordt dit kinderspel. We hebben een uitgebreid aanbod aan nieuwe of tweedehands (spin)hoogwerkers, (rups)schaarliften en hoogwerkers op bestelwagen.
U vindt bij ons toestellen voor werkzaamheden op alle soorten terreinen, zelfs voor op ruw terrein of op steile hellingen. Voor projecten binnenshuis kan u kiezen voor hoogwerkers met elektro-motor en witte rupsen die geen sporen nalaten.

Een minigraver of kniklader kopen? U kunt bij ons terecht voor tweedehands minigravers en knikladers van Europese en Japanse topkwaliteit. Onze occasie grondverzetmachines worden steeds in eigen werkhuis nagekeken en onderhouden.

Het juiste grondverzetmateriaal niet gevonden? Contacteer ons.