Heftruck gespoten in uw bedrijfskleuren

U draagt de herkenbaarheid van uw bedrijf hoog in het vaandel? Terecht. Dan kan een heftruck in uw herkenbare bedrijfskleuren niet ontbreken. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van heftrucks gespoten in de bedrijfskleuren van onze klanten.

Kiels-paars voor Mattteo

Of wij de heftruck ook in de favoriete clubkleuren van onze klant konden spuiten? Natuurlijk. Al verslikten enkele collega's zich in hun koffie bij het zien van de paarse kleur (ze neigen meer naar die andere Antwerpse voetbalclub). Maar wij zijn professioneel neutraal dus werd het oranje van deze Toyota 8FBE20T 3-wiel heftruck helemaal in het Kiels-paars gespoten. De logo-bestickering zorgt voor een mooi eindresultaat.

Uw heftruck gespoten in uw bedrijfskleuren of favoriete clubkleuren?

Wenst u ook een unieke hefruck? Wij passen uw machine in ons eigen atelier aan uw specifieke wensen aan. Contacteer ons voor meer informatie.

Kersrode 5 tonner voor Verstraete

Deze tweedehands 5 ton elektrische heftruck werd volledig technisch in orde gezet voor een tweede leven bij onze klant Verstraete. Als kers op de taart werd deze heftruck volledig herschilderd in de 'cherry'-rode bedrijfskleur.

Toyota Tonero heftruck in Hamers Blauw

Deze tweedehands heftruck werd in de eigen carosserie-afdeling compleet onder handen genomen. Het bodywerk werd helemaal strak gezet en de volledige heftruck kreeg een nieuwe laag verf in de bedrijfskleuren van Hamer België. Let ook op de kleine blauwe details op de beschermkappen voor de koplampen en het blauwe rooster op de achterste stijl.

Bekijk het hele proces van herspuiten van deze heftruck in het filmpje onder de foto's.

Natuurlijk groene heftrucks voor Izen

Voor Izen mochten we twee Toyota Traigo 48V elektrische heftrucks in het herkenbare Izen-groen spuiten. Hier werd gekozen om enkel de oranje delen van de body in het groen te zetten en de rest van de trucks origineel te houden.

3 x Donkergroen voor Van Rooy FBT

Zelfs wanneer u beslist heftrucks voor langere termijn te huren, kunnen deze herspoten worden in uw persoonlijke bedrijfskleuren. Deze drie Toyota Tonero diesel heftrucks werden in het donkergroen herspoten en werden uitgerust met non marking banden om geen sporen achter te laten op de nieuwe betonvloeren van Van Rooy FBT.

Heftruck in duivelse driekleur

Ter ere van het WK in 2014 kreeg deze heftruck een heuse make-over. Hij werd gespoten in de Duivelse driekleur en kreeg de slogan 'Go Red Devils' om ons nationaal elftal een hart onder de riem te steken.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer