Ontdek de Hermans Rental app - Uw persoonlijke huur-assistent

Uw persoonlijke huur-assistent

  • Online én offline toegang tot de huurcatalogus
  • Eenvoudig offertes aanvragen
  • Snel machines reserveren en afmelden
  • Uw lopende huurcontracten bekijken en beheren
  • Beschikbaar op smartphone, tablet en PC

Ga naar: https://app.hermans-heftrucks.be/nl/catalog

Download de installatiegids

Om de installatatie van de Hermans Rental app vlekkeloos te laten verlopen hebben we voor u een installatiegids gemaakt. Download de installatiegids hier.

Online én offline toegang tot de huurcatalogus

Met de Hermans Rental app is onze volledige huurcatalogus steeds binnen handbereik. Zelfs wanneer u offline bent. Zo kunt u ook op een werf met gebrekkige internetverbinding de juiste machine voor uw project selecteren.

Doorzoek het hele assortiment met behulp van een krachtige zoekfunctie of selecteer de juiste machine door gebruik te maken van handige filters. Eens u de juiste machine heeft gevonden kunt u in één oogopslag de meest noodzakelijke info en foto’s bekijken. Download de technische fiche voor meer gedetailleerde info.

Eenvoudig offertes aanvragen

Wanneer u met de Hermans Rental app een machine hebt geselecteerd, kunt u met een druk op de knop een offerte aanvragen of een vraag stellen over de machine in kwestie. Vul daarvoor het formulier in en voeg een foto toe indien gewenst. Wanneer u bent ingelogd wordt zelfs een deel van het formulier automatisch ingevuld. Eenvoudig toch?!

Snel machines reserveren

Met de Hermans Rental app is het mogelijk om snel een machine te reserveren. Zelfs buiten de kantooruren. Vervolledig simpelweg de gegevens in het reservatie-formulier en wij bevestigen de reservatie zo snel mogelijk. Tijdens de kantooruren kunt u overigens rechtstreeks vanuit de app bellen door te drukken op het rode telefoon-icoontje.

Vraag uw login aan

Heeft u de app geïnstalleerd? Vraag dan hier uw klanten-login aan om uw lopende huurcontracten te bekijken en te beheren.

Uw lopende huurcontracten bekijken en beheren

De Hermans Rental app is vrij te gebruiken voor iedereen. Om uw lopende huurcontracten te bekijken en te beheren is een klanten-login nodig. Deze login is eenvoudig aan te vragen via de app.

Eens ingelogd krijgt u een overzicht van alle machines in uw lopende huurcontracten. Hier vindt u cruciale informatie terug zoals het contractnummer, de huurperiode, het leveradres en de contactpersoon ter plaatse.

Vanuit dit overzicht kunt u ook machines afmelden of kunt u een vraag stellen over het gehuurde toestel.

Beschikbaar op smartphone, tablet en PC

De Hermans Rental app is een zogenaamde progressive webapp (PWA), een mobiele app die u als klant zelf kan installeren. Dat maakt dat onze Hermans Rental app weinig opslagruimte in beslag neemt en beschikbaar is op smartphone, tablet én computer. Omdat deze PWA-technologie nog vrij nieuw is, zal u de Hermans Rental app voorlopig niet in de Appstore of Playstore terugvinden. U kunt hem gewoon vanuit uw browser installeren.

Om de installatie van de Hermans Rental app vlekkeloos te laten verlopen hebben we voor u een installatiegids gemaakt. Deze kan u stap voor stap volgen om snel gebruik te kunnen maken van onze app.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer