Officieel Toyota en BT dealer

Hermans Heftrucks verkoopt al geruime tijd Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks. Sinds 1 april 2015 mogen wij ons nu ook erkend verdeler van Toyota Material Handling Belgium noemen.

“In Hermans Heftrucks zien wij een trouwe partner.  Als verdeler was er met Hermans Heftrucks reeds een goede band, een nauwere samenwerking was de logische volgende stap.” 
- Peter Van Cauwenbergh, Commercial Director bij Toyota Material Handling Belgium

Concreet betekent dit dat Hermans Heftrucks het aanspreekpunt vormt in de noordelijke helft van de provincie Antwerpen voor klanten met interesse in Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Toyota Material Handling is producent van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.  Als onderdeel van de Toyota Group, houdt ook de Europese tak zich aan de originele manier van denken. Continue verbetering, teamwork en respect zijn tevens de waarden waarop het gerenommeerde Toyota productie systeem is gebouwd. Dat reflecteert zich vandaag de dag in kwaliteit van de Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Meer over Toyota?

Ontdek het aanbod Toyota heftrucks en BT intern transport materiaal hier.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer