Officieel Toyota en BT dealer

Hermans Heftrucks verkoopt al geruime tijd Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks. Sinds 1 april 2015 mogen wij ons nu ook erkend verdeler van Toyota Material Handling Belgium noemen.

“In Hermans Heftrucks zien wij een trouwe partner.  Als verdeler was er met Hermans Heftrucks reeds een goede band, een nauwere samenwerking was de logische volgende stap.” 
- Peter Van Cauwenbergh, Commercial Director bij Toyota Material Handling Belgium

Concreet betekent dit dat Hermans Heftrucks het aanspreekpunt vormt in de noordelijke helft van de provincie Antwerpen voor klanten met interesse in Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Toyota Material Handling is producent van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.  Als onderdeel van de Toyota Group, houdt ook de Europese tak zich aan de originele manier van denken. Continue verbetering, teamwork en respect zijn tevens de waarden waarop het gerenommeerde Toyota productie systeem is gebouwd. Dat reflecteert zich vandaag de dag in kwaliteit van de Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Meer over Toyota?

Ontdek het aanbod Toyota heftrucks en BT intern transport materiaal hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer