Spinhoogwerkers bij Mattheussen

“Het is zeker zijn investering waard”, zegt Raf Mattheussen. De zaakvoerder van Mattheussen Bos & Tuin uit Minderhout kocht twee Platform Basket spinhoogwerkers van 22 en 30 meter bij Hermans Heftrucks. Beide toestellen hebben intussen al meer dan 300 werkuren gedraaid. “Op gebied van werkcomfort, flexibiliteit en veiligheid hebben we een flink streepje voor.”

Mattheussen Bos & Tuin heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het professioneel vellen en snoeien van bomen. Dé specialisatie: moeilijk bereikbare en gevaarlijke plaatsen. Het bedrijf uit Minderhout slaagt daarin dankzij een ervaren team in combinatie met een uitgebreid en modern machinepark. Dat werd dit jaar nog vernieuwd: twee verouderde spinhoogwerkers werden vervangen door splinternieuwe exemplaren van Hermans Heftrucks.

Compact, flexibel en veilig

Het gaat om een Spider 22.10 en een Spider 30T met werkhoogtes van 22 en 30 meter. Beide spinhoogwerkers beschikken over een hefvermogen van 230 kg. Neem daar ook het compacte design bij, wat van hen de ideale toestellen maakt voor Mattheussen.

“Als ik kijk naar de hoogtewerkers van 15 jaar geleden, dan wogen die tot 18 ton en gingen ze amper 16 meter hoog. Van de nieuwe toestellen weegt de zwaarste slechts 4 ton en reiken we tot wel 30 meter hoog”, vertelt Raf. “Dankzij de compactheid van de machines kunnen we bovendien makkelijk achteraan in een tuin of in dichtbeboste gebieden werken, wat ons ook flexibeler en efficiënter maakt. Daarnaast scoren de spinhoogwerkers erg goed op het gebied van veiligheid en dat geeft rust binnen een bedrijf.”

Persoonlijke aanpak

Naast de kwaliteit van de spinhoogwerkers van het merk Platform Basket ervaart Raf nog andere troeven bij Hermans Heftrucks. Zo werden de machines na de eerste 50 gebruiksuren al nagekeken en ook nadien blijft dat onderhoud een terugkerende factor. Ook de persoonlijke aanpak spreekt Raf enorm aan.

“De betrokkenheid van Hermans Heftrucks, ook na de verkoop, is enorm. Bij de eerste gesprekken maakten ze tijd om te luisteren naar onze noden en vertaalden ze dat naar een sterk voorstel. Ook vier weken na de verkoop kwamen ze langs om te kijken of alles in orde was. Met een grote taart erbij, die we onder onze medewerkers konden verdelen. Een kleine attentie, maar ik koop al 13 jaar grote machines en dit had ik nog nooit meegemaakt. Het is misschien iets klein, maar dat maakt net het grootste verschil”, besluit Raf.

Bron: Made in Kempen

Bent u net als Raf Mattheussen van Matheussen Bos & Tuin op zoek naar een Platform Basket spinhoogwerker?

Hermans Heftrucks is invoerder van Platform Basket spinhoogwerkers voor België. Een uitgebreid assortiment nieuwe, tweedehands en huurtoestellen staat garant voor ruime keuzemogelijkheden.

Meer info of een vraag? Contacteer ons vrijblijvend door te mailen naar sales@hermans-heftrucks.be of te bellen op +32 3 340 04 90.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer