Platform Basket spinhoogwerkers

De spinhoogwerkers van Platform Basket zijn super compacte hoogwerkers, gemonteerd op een rups-onderstel. Ze zijn perfect voor alle soorten terreinen, zelfs op ruw terrein voelen deze spinhoogwerkers zich thuis. Met niet-markeringrupsen is de hoogwerker op rupsen ook ideaal voor gebruik binnenshuis. Platform Basket produceert 3 soorten spinhoogtewerkers met werkhoogtes van 13 tot 33 m.

✔  Compact design
✔  Veelzijdig
✔  Eenvoudige bediening
✔  Werkhoogtes tot 33 m

Spinhoogwerker kopen?

Spinhoogwerker huren?

Spinhoogwerkers met compact design

De verbreedbare rupsen zorgen voor extra stabiliteit tijdens het rijden. Maar wanneer nodig, worden deze ingetrokken zodat de machine zo compact mogelijk wordt. Is de machine dan nog te breed? Dan kan de werkkooi zeer eenvoudig worden gedemonteerd. Daardoor kunnen Platform Basket spinhoogwerkers door de meeste deuren en tuinpoortjes.

Afstempelen kan automatisch of handmatig op verschillende hoogtes met een grote bodemvrijheid als gevolg. Bij sommige modellen is de positie van de stempelvoeten manueel te bepalen zodat de ingenomen oppervlakte bij het stempelen minimaal is.

Dankzij het compacte design en hun geringe gewicht kunnen veel Platform Basket Spider-modellen met een aanhangwagen worden getransporteerd zonder dat er een vrachtwagen aan te pas komt.

De meest veelzijdige spinhoogtewerkers

De spinhoogwerkers van Platform Basket worden met een luisterend oor voor de consument ontwikkeld. Dat maakt deze spinhoogwerkers erg veelzijdig.

  • De 'Fly Jib' zorgt voor een groter werkbereik en een vlotte bediening van de werkkooi.
  • De werkkooi is beschikbaar voor 1 of 2 personen en kan worden uitgerust met kooirotatie.
  • Alle modellen worden standaard uitgerust met aansluitingen voor perslucht, water en elektriciteit in de werkkooi.
  • Eenvoudige bediening vanop afstand met kabel of radiografisch en met hydraulische bediening in de werkkooi.

Importeur van Platform Basket spinhoogwerkers

Hermans Heftrucks is invoerder van Platform Basket spinhoogwerkers voor België. Een uitgebreid assortiment nieuwe en huurtoestellen staat garant voor ruime keuzemogelijkheden.

Spinhoogwerkers tot 33 m

Platform Basket beschikt over een compleet gamma aan spinhoogwerkers met werkhoogtes tot 33 m die beschikbaar zijn in verschillende versies.

  •   SPIDER spinhoogwerkers met verbrandingsmotor
  •   SPIDER E: elektrische spinhoogwerker met 24V batterij
  •   SPIDER ED: Hybride spinhoogwerker met verbrandingsmotor en
      24V batterij.