Guinness world record met Merlo verreiker

De Fin Leo Terqujeff behaalde het Guinness World Record ‘de langste reis met een verreiker ooit’. Hij reed met een Merlo P25.6 verreiker van Italië naar Finland en doorkruiste daarbij 9 Europese landen.

Terqujeff begon zijn reis in Cuneo - Italië, de hoofdvestiging van Merlo. Van daaruit zette hij zijn avontuur verder door Slovenië, Hongarije, Slowakije, Tjechië, Duitsland, Denemarken en Zweden om uiteindelijk aan te komen in zijn thuisbasis, Pirkkala - Finland.
 
33 Dagen had de dappere Fin nodig om de 4.300 km te overbruggen met zijn verreiker. Wetende dat het behaald werd met de meest compacte verreiker uit het Merlo gamma, spreekt dit record nog meer tot de verbeelding,

Een resultaat dat eens te meer de kwaliteit en betrouwbaarheid van Merlo verreikers illustreert.

Meer over Merlo verreikers?

Ontdek ons assortiment Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer