Guinness world record met Merlo verreiker

De Fin Leo Terqujeff behaalde het Guinness World Record ‘de langste reis met een verreiker ooit’. Hij reed met een Merlo P25.6 verreiker van Italië naar Finland en doorkruiste daarbij 9 Europese landen.

Terqujeff begon zijn reis in Cuneo - Italië, de hoofdvestiging van Merlo. Van daaruit zette hij zijn avontuur verder door Slovenië, Hongarije, Slowakije, Tjechië, Duitsland, Denemarken en Zweden om uiteindelijk aan te komen in zijn thuisbasis, Pirkkala - Finland.
 
33 Dagen had de dappere Fin nodig om de 4.300 km te overbruggen met zijn verreiker. Wetende dat het behaald werd met de meest compacte verreiker uit het Merlo gamma, spreekt dit record nog meer tot de verbeelding,

Een resultaat dat eens te meer de kwaliteit en betrouwbaarheid van Merlo verreikers illustreert.

Meer over Merlo verreikers?

Ontdek ons assortiment Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
60 Jaar Hermans Heftrucks

60 Jaar Hermans

Hermans Heftrucks bestaat 60 jaar en dat willen we niet ongemerkt laten passeren. Vier samen met ons op zondag 2 oktober en kom eens een kijkje nemen achter de schermen van deze oerkempische KMO.

Lees meer
Prins Tiger semi-ruw terrein heftruck bij Gert Gernée

Gernée verwerkt 12 miljoen plantjes dankzij vloot Prins Tiger heftrucks

Siergrassenkwekerij Gert Gernée verwerkt 12 miljoen plantjes op jaarbasis. Dat doen ze met behulp van hun vloot klasbakken. 8 Prins Tiger semi-ruw terrein heftrucks.

Lees meer