Guinness world record met Merlo verreiker

De Fin Leo Terqujeff behaalde het Guinness World Record ‘de langste reis met een verreiker ooit’. Hij reed met een Merlo P25.6 verreiker van Italië naar Finland en doorkruiste daarbij 9 Europese landen.

Terqujeff begon zijn reis in Cuneo - Italië, de hoofdvestiging van Merlo. Van daaruit zette hij zijn avontuur verder door Slovenië, Hongarije, Slowakije, Tjechië, Duitsland, Denemarken en Zweden om uiteindelijk aan te komen in zijn thuisbasis, Pirkkala - Finland.
 
33 Dagen had de dappere Fin nodig om de 4.300 km te overbruggen met zijn verreiker. Wetende dat het behaald werd met de meest compacte verreiker uit het Merlo gamma, spreekt dit record nog meer tot de verbeelding,

Een resultaat dat eens te meer de kwaliteit en betrouwbaarheid van Merlo verreikers illustreert.

Meer over Merlo verreikers?

Ontdek ons assortiment Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer