Guinness world record met Merlo verreiker

De Fin Leo Terqujeff behaalde het Guinness World Record ‘de langste reis met een verreiker ooit’. Hij reed met een Merlo P25.6 verreiker van Italië naar Finland en doorkruiste daarbij 9 Europese landen.

Terqujeff begon zijn reis in Cuneo - Italië, de hoofdvestiging van Merlo. Van daaruit zette hij zijn avontuur verder door Slovenië, Hongarije, Slowakije, Tjechië, Duitsland, Denemarken en Zweden om uiteindelijk aan te komen in zijn thuisbasis, Pirkkala - Finland.
 
33 Dagen had de dappere Fin nodig om de 4.300 km te overbruggen met zijn verreiker. Wetende dat het behaald werd met de meest compacte verreiker uit het Merlo gamma, spreekt dit record nog meer tot de verbeelding,

Een resultaat dat eens te meer de kwaliteit en betrouwbaarheid van Merlo verreikers illustreert.

Meer over Merlo verreikers?

Ontdek ons assortiment Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Het ontstaan van de vorkheftruck oftwel Clark

Het ontstaan van de vorkheftruck oftewel “Clark”

Een stukje geschiedenis over hoe we geëvolueerd zijn van brute mankracht naar de "One man gang" Towmotors en uiteindelijk naar de huidige heftruck ofwel Clark. 

Lees meer
5 Redenen om te kiezen voor een tweedehands heftruck

5 Redenen om te kiezen voor een tweedehands heftruck

De aankoop van een nieuwe heftruck is niet voor iedereen een vereiste. Waarom de keuze voor een tweedehands vorkheftruck dan vaak een goed alternatief is? We zetten 5 redenen op een rijtje.

Lees meer