VITO Hoogstraten en VTI Spijker kiezen voor Toyota vorkheftrucks

De Hoogstraatse scholen VITO en VTI Spijker kiezen beide, met een Toyota, resoluut voor kwaliteit bij hun zoektocht naar de geschikte vorkheftruck.

VTI Spijker neemt een elektrische Toyota Traigo heftruck in gebruik om hun praktijkgerichte Logistiek-opleiding te optimaliseren.

VITO Hoogstraten gaat voor een Toyota Tonero toestel met LPG-motor. Deze zal voornamelijk worden ingezet bij de Technische Dienst, maar zal ook regelmatig bestuurd worden door leerlingen die hiervoor een geschikte opleiding krijgen.

Door de uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn deze Toyota heftrucks zonder enige twijfel een top-aanwinst voor beide scholen. We zijn trots dat we ons steentje mochten bijdragen om toekomstige specialisten op te leiden. We wensen VTI Spijker en VITO Hoogstraten veel succes met hun nieuwe aanwinst en danken hen voor het vertrouwen.

Meer over Toyota heftrucks?

Ontdek de sterke punten van Toyota vorkheftrucks hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer