Toyota vorkheftrucks

Vorkheftrucks van Toyota Material Handling behoren tot de absolute top. Toyota bouwt diesel, LPG en elektrische industriële heftrucks voor in- en outdoor toepassingen, met een brede waaier aan opties. Daarnaast produceert Toyota Material Handling ook een compleet Toyota (BT) warehousing gamma. Gaande van transpalletten tot stapelaars, reachtrucks, orderpickers en zelfs AGV's (Automated Guided Vehicles).

✔  Voor iedereen een oplossing
✔  Betrouwbaar
✔  Kwaliteit
✔  Veiligheid
✔  Wereldwijd nr. 1

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Toyota en BT trucks worden in Europa gebouwd volgens het Toyota Production System (TPS). Dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Alle Toyota-motoren worden in eigen beheer gebouwd om kwaliteit en langdurige betrouwbaarheid te garanderen. Ze zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen en bieden snelle acceleratie en optimale brandstofefficiëntie.

Veilig dankzij SAS

Toyota's unieke Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) is het eerste actieve stabiliteitssysteem voor vorkheftrucks ter wereld. Door zowel de bestuurder als de lading te beschermen tijdens het rijden, draaien en heffen, biedt SAS geavanceerde technologie die de veiligheid op de werkplek en de productiviteit verhoogt.

Uw erkende Toyota & BT dealer

Hermans Heftrucks is uw erkende regio dealer voor de topmerken Toyota en BT. Een uitgebreid aanbod nieuwe en tweedehands toestellen staat garant voor ruime keuzemogelijkheden.

Toyota wereldwijd nr. 1

Toyota Material Handling staat als producent van heftrucks en intern transportmateriaal al een aantal jaren onverstoord op nr. 1 op de wereldranglijst van heftruckproducenten.

Dat Toyota goed blijft scoren hoeft niet te verwonderen. Het bedrijf blijft innoveren en investeren in betere toestellen voor meer veiligheid en gebruikscomfort. Zo werden eind 2015 nog twee producten genomineerd voor de “IFOY Award 2016 (International Forklift Truck of the Year)”.