Toyota heftrucks nr. 1

Dat Toyota als producent van heftrucks nog steeds een zeer gewaardeerde speler is, blijkt nogmaals uit de cijfers die gepubliceerd werden door DHF magazine. Voor het 5de jaar op rij al staat Toyota op nr. 1 van de wereldranglijst van heftruck producenten.

De cijfers zijn gebaseerd op de netto omzet van de verschillende bedrijven.

De volledige ranglijst kunt u hier bekijken.

Dat Toyota goed blijft scoren hoeft niet te verwonderen. Het bedrijf blijft innoveren en investeren in betere toestellen voor meer veiligheid en gebruikscomfort. Zo werden eind 2015 nog twee producten genomineerd voor de “IFOY Award 2016 (International Forklift Truck of the Year)”. De Toyota Traigo 48 Lithium Ion werd genomineerd in de categorie Heftrucks met contragewicht tot 3,5 ton. In de categorie magazijntrucks (highlifters) dingt de BT Staxio SPE140L Li-ion mee voor de prijzen. De winnaars van deze award zullen worden bekendgemaakt tijdens het openingsgala van CeMAT op 31 mei in Hannover.

Meer over Toyota vorkheftrucks

Ontdek de sterkte punten van Toyota vorkheftrucks hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer