Hermans Heftrucks levert een Merlo P120.10 HM verreiker bij Solitair. Deze 12-tonner heeft een reikwijdte van 10 m en is uitgerust met een hydraulisch weegsysteem en een op maat gemaakte vorkversteller.

 

Solitair gebruikt deze verreiker onder meer om grote bomen inclusief kluit uit de grond te scheppen en op hun vrachtwagens te laden. De vorkversteller, op maat gemaakt door Little Giant, fungeert hierbij als een klem om de kluit vast te grijpen zodat de boom niet omvalt tijdens het vervoeren.

 

Solitair boomkwekerij is gespecialiseerd in karaktervolle planten, haagstructuren in grote maten, meerstammige en hoogstammige solitairs en dit alles in strak gesnoeide vormen. Dirk Cools streeft ernaar samen met zijn team telkens weer planten van topkwaliteit te leveren en zijn collectie voortdurend te vernieuwen. Dit is ook waar wij bij Hermans Heftrucks naar streven. Samen met de klant komen tot kwaliteitsvolle oplossingen op maat met nadruk op vernieuwing.

Meer over verreikers?

Ontdek ons aanbod Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer