Hermans Heftrucks levert een Merlo P120.10 HM verreiker bij Solitair. Deze 12-tonner heeft een reikwijdte van 10 m en is uitgerust met een hydraulisch weegsysteem en een op maat gemaakte vorkversteller.

 

Solitair gebruikt deze verreiker onder meer om grote bomen inclusief kluit uit de grond te scheppen en op hun vrachtwagens te laden. De vorkversteller, op maat gemaakt door Little Giant, fungeert hierbij als een klem om de kluit vast te grijpen zodat de boom niet omvalt tijdens het vervoeren.

 

Solitair boomkwekerij is gespecialiseerd in karaktervolle planten, haagstructuren in grote maten, meerstammige en hoogstammige solitairs en dit alles in strak gesnoeide vormen. Dirk Cools streeft ernaar samen met zijn team telkens weer planten van topkwaliteit te leveren en zijn collectie voortdurend te vernieuwen. Dit is ook waar wij bij Hermans Heftrucks naar streven. Samen met de klant komen tot kwaliteitsvolle oplossingen op maat met nadruk op vernieuwing.

Meer over verreikers?

Ontdek ons aanbod Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer