Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel is de winnaar van de LON-award Voka Kempen Noord en dingt zo als laatste van in totaal vijf bedrijven mee naar de Prijs Ondernemen 2015.

Het bestuur van het lokale ondernemersnetwerk van Voka Kempen maakte dit nieuws bekend tijdens de Nieuwjaarsreceptie bij Garage Leo Jacobs in Merksplas.

Voka Kempen Noord is één van vijf Lokale Netwerken van Voka Kempen met bedrijven uit de regio Baarle Hertog, Hoogstraten, Merksplas en Rijkevorsel. Het was voorzitter Guy Martens die tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie de primeur aan de 108 aanwezige ondernemers en stakeholders uit de regio mocht meedelen. "Als LON-bestuur zijn we er zeker van dat we met Hermans Heftrucks een schitterende laureaat naar de eindstrijd sturen", zegt Martens. "Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in de verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands vorkheftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, reachtrucks, stapelaars en transpalletten."

Doen wat we zeggen

"We hadden zeker niet verwacht de Award van de Noorderkempen te winnen", vertelt zaakvoerder Leo Hermans. "Naar ons gevoel zijn we maar een gewone KMO. Het is dan ook bijzonder fijn om vast te stellen dat onze collega-ondernemers ons speciaal genoeg vinden om ons deze mooie prijs te geven. We zijn wel een bedrijf dat steeds zal doen wat we zeggen, dat zullen onze klanten en collega ondernemers ook wel ervaren hebben. Vooral dank aan onze jongens en alle medewerkers binnen onze firma, die dit mee verwezenlijkt hebben.  Zonder hen waren we hier niet geraakt. En zoals onze noorderburen zeggen: Mot je heffe, bel dan effe!"

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer