Filters

Hefvermogen (kg)

Werkhoogte (mm)

Een hoogwerker op bestelwagen huren? In ons assortiment vindt u hoogwerkers op bestelwagen met werkhoogtes tot 22 m. Zelf afhalen is mogelijk en daarvoor volstaat een rijbewijs B.

Wat is een hoogwerker op bestelwagen?

De naam zegt natuurlijk al veel. Een hoogwerker op bestelwagen is een hoogwerker gemonteerd op het chassis van een bestelwagen. Het grote voordeel van deze hoogwerkers is hun extreme mobiliteit. De bestuurder van de hoogwerker kan zelf van locatie naar locatie rijden zonder dat er een vrachtwagen voor transport aan te pas moet komen.

Hoogwerker op bestelwagen met eenvoudige bediening

Een ander kenmerk van de hoogwerkers op bestelwagen is dat ze eenvoudig te bedienen zijn. De steunpoten worden met één druk op de knop automatisch afgestempeld zodat de machine altijd waterpas staat. De bediening van de hoogwerker zelf is gelijkaardig aan andere type hoogwerkers. Huurt u voor het eerst een hoogwerker op bestelwagen? Dan tonen we met alle plezier de werking van deze mobiele hoogwerker.

Hoogwerker op bestelwagen tot 22 m werkhoogte huren

U kunt bij ons hoogwerkers op bestelwagen huren met een werkhoogte tot 22 m. Er zijn twee types waaruit u kunt kiezen. De Isoli PNT220NLX en de Multitel MX210. Elk met hun sterke punten. Vergelijk deze op basis van hun kooicapaciteit, werkhoogte en werkbereik om de juiste hoogwerker op bestelwagen voor uw werksituatie te selecteren. Of vraag ons om advies.

Hoogwerker op bestelwagen met rijbewijs B huren

Voor het besturen van een hoogwerker op bestelwagen volstaat een rijbewijs B voor auto’s. U moet dus niet beschikken over een speciaal rijbewijs om een hoogwerker op bestelwagen te huren. Bovendien kunt u er voor kiezen om de hoogwerker op bestelwagen zelf af te halen waardoor er geen transportkosten worden aangerekend.

Hoogwerker op camionette, autohoogwerker of hoogwerker op vrachtwagen huren?

Zoals dat wel vaker voorkomt in de machinewereld, zijn er verschillende benamingen voor een hoogwerker op bestelwagen. De ene wil een hoogwerker op camionette huren, de andere huurt een autohoogwerker en sommigen zien het grootser en willen een hoogwerker op vrachtwagen huren. Welk synoniem u ook gebruikt. Zo lang we elkaar begrijpen, is er geen foute benaming.

 

Heeft u vragen of wenst u een hoogwerker op bestelwagen te huren?

Contacteer ons