Prins semi-ruw terrein heftrucks

Prins Maasdijk produceert al jarenlang de Prins vorkheftruck. Een uniek lichtgewicht semi-ruw terrein heftruck die voornamelijk toepassingen vindt in de tuinbouw en fruitteelt. Maar ook in de landbouw en tentenbouwsector hebben ze reeds hun nut bewezen. De Prins vorkheftruck wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd en is speciaal geschikt voor toepassingen op slechte of zachte ondergronden met een hefvermogen van maximaal 2.500 kg.

✔  Lage bodemdruk
✔  Hefcapaciteit tot 2.5 ton
✔  Diesel, LPG en elektrisch
✔  Betrouwbaarheid en kwaliteit van Toyota

Heftrucks voor onverharde ondergrond

Grote luchtbanden maken dat de Prins Tiger een zeer lage bodemdruk heeft. Dat maakt hem geschikt voor onverharde ondergrond en plaatsen waar andere heftrucks vaak niet kunnen komen.

Is er toch nog sprake van spoorvorming op vochtige plaatsen? De Tiger is hierop voorzien. De contragewichten zijn afneembaar zodat de bodemdruk nog meer afneemt.

Hefcapaciteit tot 2.5 ton

De Prins Tiger is beschikbaar in verschillende modellen. Gaande van 1 tot een unieke 2.5 ton met een diesel of LPG motor. Voor toepassingen waar uitlaatgassen niet gewenst zijn, is er een elektrisch aangedreven uitvoering ontwikkeld. Deze is beschikbaar in twee versies. Met hefvermogens van 750 kg en 1.000 kg. Een grote batterij staat garant voor een lange rijtijd.

Importeur Prins semi-ruw terrein vorkheftrucks

Hermans Heftrucks is importeur van Prins semi-ruw terrein heftrucks voor België. Een uitgebreid aanbod nieuwe, tweedehands en huurtoestellen staat garant voor ruime keuzemogelijkheden.

Betrouwbaarheid en kwaliteit van Toyota

Als basis voor de Tiger-reeks vertrekt Prins vanuit een Toyota of Cesab industriële heftruck. Deze wordt omgebouwd, maar u kunt dus blijven rekenen op de gekende kwaliteit en betrouwbaarheid waarvoor Toyota Material Handling gekend staat.