Bent u op zoek naar een tweedehands verreiker? Wellicht vindt u in ons assortiment vaste en roterende verreikers de machine die aan uw behoeften voldoet.

Verreiker of vorkheftruck met telescopische mast

Verreikers zijn een soort vorkheftrucks met telescopische mast die ingezet worden in de bouwsector, de industrie en de landbouw. Ze worden gekenmerkt door hun maximale hefhoogte en door hun maximale hefcapaciteit. Zo heeft een Merlo P40.17 een maximale hefcapaciteit van 4 ton en een maximale hefhoogte van 17 m. Verder worden ook tweedehands verreikers opgedeeld in twee families, namelijk de vaste of starre verreikers en de roterende verreikers.

Een gebruikte starre verreiker of een tweedehands roterende verreiker?

Een starre verreiker heeft een vast chassis met een werkbereik in de hoogte en recht voor de machine. Dat zorgt ervoor dat vaste verreikers vaak compact zijn om te werken op plekken waar niet veel ruimte voorhanden is. Anderzijds zijn er ook starre verreikers die juist echte krachtpatsers zijn om zware lasten te behandelen. Roterende verreikers verschillen van starre verreikers omdat ze een roterende bovenwagen hebben zoals bijvoorbeeld een legertank dat ook heeft. Hierdoor hebben ze een werkbereik rondom de volledige machine waardoor ze multi-inzetbaar zijn.

Ook 2dehands verreikers zijn multi-inzetbaar

Net als nieuwe verreikers zijn tweedehands verreikers multi-inzetbaar doordat ze uitrustbaar zijn met tal van voorbouwmogelijkheden. Standaard worden verreikers uitgerust met vorken, maar met een schepbak kunnen ze dienst doen als shovel, met een werkkooi als hoogwerker en met een winch als hijskraan. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en dat maakt dat 1 verreiker verschillende andere machines kan vervangen.

Erkend verdeler Merlo industriële verreikers

Als erkend verdeler van Merlo industriële verreikers staan wij in nauw contact met de importeur en de fabrikant. Daardoor kunnen onze techniekers steeds de juiste opleidingen volgen en zijn we mee met de laatste updates binnen het Merlo gamma.

Tweedehands verreikers met waarborg 

Omdat onze tweedehands verreikers vaak uit onze eigen huurvloot komen, kennen we de historiek van deze verreikers. Vooraleer u de verreiker ontvangt, wordt deze op tal van punten technisch gecontroleerd. Dit maakt dat wij u onze tweedehands verreikers kunnen aanbieden met 6 maanden garantie.

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands Merlo verreiker? Contacteer ons.