5 Redenen om te kiezen voor een tweedehands heftruck

De aankoop van een nieuwe heftruck is niet voor iedereen een vereiste. Waarom de keuze voor een tweedehands vorkheftruck dan vaak een goed alternatief is? We zetten 5 redenen op een rijtje.

1. Ruime keuze

Heftrucks hebben net als katten meerdere levens. Voor het ene bedrijf kan een heftruck misschien afgeschreven zijn, voor andere bedrijven zijn deze heftrucks vaak nog in prima staat en kunnen ze nog vele jaren meegaan. Dat maakt dat u bij de aankoop van een tweedehands heftruck vaak een ruime keuze heeft aan toestellen van verschillende merken in allerlei uitvoeringen.

2. Snelle levering

Wanneer u beslist om een heftruck aan te schaffen betekent dit meestal ook dat de nood hoog is. Een snelle levering is dus mooi meegenomen. Terwijl de levertijd van een nieuwe heftruck soms aardig durft op te lopen, kan een tweedehands machine in no time op de werkvloer worden ingezet.

3. Aanpasbaar

De aankoop van een tweedehands toestel hoeft niet te betekenen dat u moet inboeten op gebruiksgemak of opties. Koopt u een gebruikte heftruck bij een erkende dealer met eigen hersteldienst, dan kan deze net zo als een nieuwe heftruck aan uw wensen worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van voorzetapparaten, banden, verlichting… Bovendien kan een occasie heftruck helemaal opnieuw gespoten worden, zowel in de originele merkkleur als in de eigen bedrijfskleuren.

4. Garantie

Een erkend verdeler kent de voorgeschiedenis van zijn tweedehands toestellen omdat deze veelal uit de eigen verhuurvloot komen of worden overgenomen van betrouwbare partners. Bovendien zal uw heftruck voor levering ook een grondige technische controle ondergaan. Dat maakt dat u op beide oren kan slapen omdat u gekozen heeft voor een duurzame oplossing waarvan u nog jarenlang werkplezier zal hebben. En het beste van al: in vele gevallen kan u zelfs nog genieten van een garantieperiode.

5. Lagere investeringskost

Het spreekt voor zich dat de kosten van uw investering lager zijn wanneer u kiest voor een tweedehands heftruck. Met een goed gereviseerde heftruck van een erkende dealer beleeft u het gevoel van een nieuwe machine voor een betaalbare prijs.

Meer info?

Wenst u meer info of had u graag een vertegenwoordiger gesproken? Contacteer ons dan vrijblijvend via sales@hermans-heftrucks.be of telefonisch via 03 340 04 90.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer