Een nieuwe heftruck is niet voor iedereen een vereiste. Daarom is een 2dehands vorkheftruck vaak een logische keuze. Hermans Heftrucks is erkend verdeler van Toyota vorkheftrucks, maar heeft een ruim aanbod gebruikte heftrucks van verschillende kwaliteitsmerken. Elektrische, diesel of LPG-heftrucks met verscheidene hefvermogens en een ruime keuze aan hefhoogtes garanderen een oplossing voor iedereen.

Kwalitatieve occasie heftruck met garantie

Al onze occasie heftrucks worden in eigen werkplaats op tal van punten gecontroleerd en waar nodig aangepast aan uw behoeften. In combinatie met onze sterke service-na-verkoop kunt u ervan op aan dat u een betrouwbaar toestel koopt waar u nog jaren werkplezier van zal hebben. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, geldt voor al onze tweedehands vorkheftrucks een garantieperiode van 6 maanden.

Gebruikte heftruck gespoten in uw bedrijfskleuren

Onze tweedehands heftrucks worden niet alleen technisch onder handen genomen. In onze eigen carrosserie-afdeling worden gebruikte heftrucks ook herspoten. Dat kan in de originele merkkleur, maar ook in uw eigen herkenbare bedrijfskleuren.

Contacteer ons voor meer informatie over het herspuiten van uw heftruck.