Platform Basket Spider 15.75 PRO spinhoogwerker

Dat Spinhoogwerkers in veel sectoren inzetbaar zijn is geen nieuws. Dat ze ook ingezet worden bij het creëren van beeldhouwwerken des te meer.

In Guayaquil, Ecuador, wordt de laatste hand gelegd aan een gigantisch monument ter ere van Guayas en zijn vrouw Quil waaraan de stad zijn naam te danken heeft. Stamhoofd Guayas zou volgens de overlevering zijn vrouw vermoord hebben alvorens zichzelf te verdrinken om niet in de handen van de Spaanse conquistadores te vallen.
 
Om het bronzen beeld een stenen uitzicht te bezorgen, gebruikt lokaal kunstenaar Édgar Cevallos harsen en polymeren. Aanvankelijk bracht hij deze aan vanop een stelling. Om het werk te versnellen werd een Platform Basket Spider 15.75 PRO spinhoogwerker ingeschakeld.

Meer over spinhoogwerkers?

Ontdek ons aanbod Platform Basket spinhoogwerkers hier.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer