Wilt u een spinhoogwerker kopen? De spinhoogwerkers van Platform Basket zijn super compacte hoogwerkers gemonteerd op een rupsonderstel. Ze zijn perfect voor alle soorten terreinen, zelfs op ruw terrein voelen deze spinhoogwerkers zich thuis. Met non-markingrupsen is een spinhoogwerker ook ideaal voor indoor gebruik.

Wat is een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker is een compacte hoogwerker op rupsen en poten. Het rupsonderstel zorgt ervoor dat spinhoogwerker kan rijden en dus mobiel is. De poten maken dat de spinhoogwerker stabiel en genivelleerd staat tijdens het werken.

De gelijkenis van dit soort hoogwerkers en spinnen is niet ver te zoeken. Een spinhoogwerker die hoog afgestempeld staat op z’n smalle poten heeft namelijk wat weg van een spin. Maar met slechts 4 poten in plaats van de gebruikelijke 8 stopt de vergelijking tussen een spinhoogwerker en het diertje al snel.

De kenmerken van een spinhoogwerker

Omdat spinhoogwerkers gebouwd worden met een rupsonderstel en poten zijn ze dus erg licht en compact. Eigenschappen die ervoor zorgen dat bepaalde types spinhoogwerker op aanhangwagen te vervoeren zijn. Spinhoogwerkers zijn zo compact dat ze vaak door een deur of tuinpoortje passen. Ideaal voor werken binnenshuis of op moeilijk bereikbare plaatsen. En dankzij de rupsen ook op ruw terrein.

Verder worden spinhoogwerkers gekenmerkt door hun werkhoogte en reikwijdte. Zo benoemt het merk Platform Basket zijn spinhoogwerkers als volgt. Een Platform Basket Spider 20.95 heeft een werkhoogte van 20 m en een reikwijdte van 9,5 m. Hun spinhoogwerker met een werkhoogte van 18 meter en een reikwijdte van 9 meter heet toepasselijk de Spider 18.90.

Spinhoogwerker met telescopische of knikarm kopen

Platform Basket bouwt zowel spinhoogwerkers met knikarm als met een telescopische arm met een werkhoogte van 13 tot 43 m. Een spinhoogwerker met met telescopische arm bereikt grotere hoogtes. Terwijl een spinhoogwerker met een knikarm een beter werkbereik heeft omdat er over obstakels gereikt kan worden. Bovendien zijn de spinhoogwerkers van Platform Basket met knikarm ook uitgerust met een telescopisch deel zodat het werkbereik nog groter wordt. We spreken dan over een spinhoogwerker met kniktelescopische arm.

Diesel, hybride of volledig elektrische spinhoogwerker kopen

Platform Basket bouwt spinhoogtewerkers met het oog op de toekomst. Daarom kunt u een Platform Basket spinhoogwerker kopen in 3 verschillende versies:

  • Diesel of benzine spinhoogwerkers met een extra 220V aansluiting om elektrisch te werken
  • Elektrische spinhoogwerkers met lithium-batterijen en een extra 220V aansluiting om rechtstreeks van op het net te werken
  • Hybride spinhoogwerkers met een diesel of benzine verbrandingsmotor en lithium batterijen om elektrisch te werken

Platform Basket spinhoogwerker kopen

Platform Basket, gevestigd in het Italiaanse Poviglio, is fabrikant van kwalitatieve spinhoogwerkers. Zij kozen Hermans Heftrucks als importeur en verdeler voor de Belgische markt. De goede samenwerking tussen beide bedrijven zorgt alleen maar voor een nog snellere en betere service voor u als klant. Dus wilt u een spinhoogwerker kopen? Met een spinhoogwerker van Platform Basket bent u zeker dat u de juiste keuze maakt en moet u zich geen zorgen maken over de service.