Vossal gebruikt rupshoogwerker van Hermans Heftrucks

De samenwerking tussen Vossal en Hermans Heftrucks gaat al jarenlang terug. Toen Hermans Heftrucks naast de verkoop ook met de verhuur van machines begon, was de specialist in aluminium ramen en deuren zelfs bij de eersten om van die nieuwe dienst gebruik te maken. “Vandaag doen we nog steeds een beroep op Hermans Heftrucks voor het huren van hoogwerkers en schaarliften”, vertelt Dieter Eysermans, medebestuurder van Vossal.

Van 1 deur tot grote projecten in de ruime regio Kempen: Vossal staat sterk wanneer het gaat om het produceren en plaatsen van aluminium ramen en deuren. Voor die plaatsing maakt het familiebedrijf uit Beerse gebruik van hoogtewerkers en schaarliften. Dat gebeurt op huurbasis via Hermans Heftrucks.

“Naast hun persoonlijke aanpak en goede materiaal, weten ze ons keer op keer positief te verrassen met hun flexibiliteit”, vertelt Dieter. “Wij werken immers zeer projectmatig. Geregeld moeten we dus snel kunnen schakelen en is de nood aan bijvoorbeeld een hoogtewerker de dag nadien geen rariteit. Hermans Heftrucks helpt ons iedere keer om tijdig het materiaal in bezit te hebben. Ook het transport wordt door hen verzorgd, waardoor we werkelijk geen kopzorgen hebben.”

Ook de Hermans Rental App is daarbij een troef. “We gebruiken deze voortdurend om een goed overzicht te bewaren over welke toestellen we op welke werven hebben staan. Ook het reserveren of afmelden van machines kan met één klik en ook qua facturatie is het handig: na een reservatie of afmelding krijgt onze administratie meteen een bevestiging, waardoor we alles op de voet kunnen volgen.”

Beste partner

Momenteel blijft het bij het huren van de toestellen. Al werd ook over de aankoop reeds nagedacht, samen met Hermans Heftrucks.

“Soms hebben we twee hoogwerkers de dag nadien nodig, op andere momenten blijft het bijvoorbeeld beperkt bij één schaarlift op twee maanden tijd. We hebben samen de koppen bij elkaar gestoken en Hermans Heftrucks adviseerde ons om het bij het huren te houden. Zeker omwille van de flexibiliteit en snelle levering waarop we steeds kunnen rekenen. Het is fijn dat je met een partner zo open kan communiceren hierover. Het maakt van Hermans Heftrucks bovendien één van de betere firma’s met wie we samenwerken”, besluit Dieter.

Bron: Made in Kempen

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer