Een spinhoogwerker huren? Een spinhoogwerker is een supercompacte hoogwerker op rupsen. Opgesteld op de steunpoten lijkt een spinhoogwerker wat op een spin, maar daar stopt de vergelijking. Spinhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor alle soorten terrein. En met non-marking rupsen kan u ook een spinhoogwerker huren voor indoor gebruik. Huur nu een spinhoogwerker en kies uit werkhoogtes van 13 tot wel 30 meter.

Compacte spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker huren doet u omwille van de compacte afmetingen. Spinhoogwerkers zijn namelijk extreem compacte hoogwerkers. De werkkooi is eenvoudig af te nemen waardoor een spinhoogwerker zelfs door een deur of tuinpoortje past. Een spinhoogwerker huren voor werken in de tuin of op moeilijk bereikbare plaatsen is dus geen enkel probleem.

Lichtgewicht spinhoogwerker huren

U hoeft zich ook geen zorgen te maken voor spoorvorming wanneer u een spinhoogwerker huurt. Dat komt omdat het lage eigen gewicht van een spinhoogwerker verspreid wordt over het hele raakvlak van de rupsen met de ondergrond. Als de ondergrond drassig is, kunt u altijd nog opteren om zelf rijplaten te voorzien.

Spinhoogwerker met werkhoogtes van 13 tot 30 meter huren

Kies uit werkhoogtes van 13 tot 30 m wanneer u een spinhoogwerker wilt huren. Hou ook rekening met het soort arm bij het huren van een spinhoogwerker. Een spinhoogwerker met een telescopische arm bereikt grotere hoogtes. Terwijl een spinhoogwerker met knikarm een beter werkbereik heeft omdat er over obstakels gereikt kan worden.

Huur een stabiele spinhoogwerker

“Is zo’n spinhoogwerker wel stabiel?” is een vraag die we wel vaker horen. Wel, ja. De rupsen zijn verbreedbaar voor extra stabiliteit tijdens het rijden. En met de veelzijdige steunpoten is het heel eenvoudig om de spinhoogwerker stabiel op te stellen. Zelfs op oneffen ondergrond. Veel van onze spinhoogwerkers zijn uitgerust met automatische stabilisatie. De machine zet zichzelf dus automatisch waterpas. Bovendien leveren wij al onze spinhoogwerkers met extra grote stempelplaten waardoor wegzakken niet meer aan de orde is. U kunt dus met een gerust hart een spinhoogwerker huren.

Diesel of elektrische spinhoogwerker huren?

Al onze spinhoogwerkers zijn uitgerust met een verbrandingsmotor. Benzine of diesel spinhoogwerkers dus. Maar een extra voordeel aan het huren van een spinhoogwerker is dat ze ook elektrisch werken. Wanneer u dus ‘s morgens vroeg wil beginnen en de buren niet wil wekken sluit u de spinhoogwerker simpelweg aan op 220V. Zo kunt u bijna geruisloos werken met uw gehuurde spinhoogwerker.

 

Wilt u een spinhoogwerker huren of wenst u meer informatie?

Contacteer ons