Filters

Hefvermogen (kg)

Hefhoogte (mm)

Werkhoogte (mm)

Een schaarlift kopen? Schaarliften zijn compacte schaarhoogwerkers die vaak gebruikt worden in de bouwsector of voor het veilig uitvoeren van onderhoudswerken. Kies uit verschillende werkhoogtes, platformcapaciteiten en machinebreedtes en vind zo de juiste schaarlift voor uw toepassing.

Elektrische schaarlift kopen

Wanneer u een elektrische schaarlift koopt, kiest u voor een stille, milieuvriendelijke oplossing die ook nog eens de beste prestaties levert. De nieuwste generatie JLG schaarliften uit de ES-serie hebben een nieuwe aandrijving die de batterijduur bijna verdubbelt. Zo kunt u dus extra lang blijven werken. Is de batterij toch bijna leeg, dan kan u een elektrische schaarlift eenvoudig opnieuw opladen met de geïntegreerde batterijlader met een standaard 220V aansluiting.

Schaarlift met werkhoogtes van 5,5 tot 11,5 m kopen

In ons assortiment kan u kiezen uit elektrische schaarliften met werkhoogtes van 5,5 tot wel 11,5 m. Om een groter werkbereik te bekomen is het mogelijk de werkkooi of platform handmatig te verlengen. Wilt u een schaarlift kopen met meer bereik over een obstakel heen? Bekijk dan zeker onze hoogwerkers.

Een brede of smalle schaarlift kopen?

Veel schaarlift modellen uit de ES-serie van JLG passen door hun smalle chassis door een standaard deur of gangpad. Maar soms is extra werkruimte in de werkkooi belangrijker dan een smalle schaarlift die door een deur past. Dan kunt u een brede schaarlift kopen waarbij u bovendien geniet van extra capaciteit in de werkkooi. 

Rijden op hoogte met een schaarlift

Het is mogelijk om met een elektrische schaarlift te rijden wanneer u op hoogte aan het werk bent. Voor de veiligheid van de bestuurder en omstanders is de rijsnelheid van de schaarlift dan wel sterk verminderd. Net zoals dat het geval is wanneer u met een hoogwerker op hoogte rijdt.

Schaarlift met eenvoudige bediening kopen

De schaarliften uit de JLG ES-serie beschikken allemaal over dezelfde standaard bediening. Dat maakt dat een schaarlift eenvoudig te bedienen is en dat overschakelen naar een nieuw model geen probleem mag zijn.

 

Wilt u een schaarlift kopen of meer info?

Contacteer ons