Filters

Hefvermogen (kg)

Hefhoogte (mm)

Werkhoogte (mm)

Bent u van plan een tweedehands schaarlift aan te kopen? Dan bent u bij Hermans Heftrucks aan het juiste adres. Wij hebben verschillende tweedehands schaarliften van kwaliteitsmerken te koop die u nog jaren van dienst kunnen zijn.

Schaarlift of schaarhoogwerker

Schaarliften of schaarhoogwerkers zijn hoogwerkers met een groot platform of werkkooi. Vaak met een uitschuifbaar deel vooraan of achteraan de werkkooi dat het werkoppervlak nog groter maakt. Dankzij het systeem van x-vormige scharen en hydraulische pistons kan een schaarlift verticaal omhoog en hebben ze vaak een grotere capaciteit dan andere hoogwerkers.

Gebruikte diesel schaarlift, elektrische schaarlift of rupsschaarlift?

In ons assortiment tweedehands schaarliften kunt u zowel gebruikte elektrische als occasie diesel schaarliften vinden. De elektrische schaarliften worden voornamelijk binnenshuis gebruikt, maar zijn net zoals de diesel schaarliften ook buiten inzetbaar. De diesel schaarliften worden voornamelijk op onverharde ondergrond ingezet. Voor gebruik op echt ruw terrein zijn er de tweedehands schaarliften op rupsen met een zelfnivellerend onderstel of een onderstel op poten.

Tweedehands schaarliften van kwaliteitsmerken

Maak uw keuze uit ons assortiment tweedehands schaarliften met verschillende werkhoogtes van kwaliteitsmerken zoals:

  • JLG schaarliften
  • Genie schaarhoogwerkers
  • AlmaCrawler rupsschaarliften

Tweedehands schaarlift met waarborg

Onze tweedehands schaarliften komen voornamelijk uit de eigen huurvloot. Dat maakt dat we de historie van deze toestellen kennen en we u dus met een gerust hart een tweedehands schaarlift met waarborg kunnen aanbieden. Bovendien wordt uw schaarlift, voor dat u deze ontvangt, technisch helemaal nagekeken en waar nodig in orde gebracht of aan uw wensen aangepast

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands schaarlift? Contacteer ons.