Bent u op zoek naar een tweedehands hoogwerker? Ontdek ons assortiment tweedehands diesel en elektrische hoogwerkers waarvan u nog jaren werkplezier zal hebben.

Hoogwerker of hoogtewerker

Hoogwerkers of hoogtewerkers zijn een verzameling van machines die het u mogelijk maken om werken op hoogte veilig uit te voeren. Dat maakt dat ze veelal dienst doen ter vervanging voor ladders of stellingen. Hoogwerkers worden gekenmerkt door hun maximale werkhoogte en hun maximale werkbereik. Houd bij de keuze van een tweedehands hoogwerker ook rekening met de capaciteit van de werkkooi die meestal tussen de 200 en 300 kg ligt. Bent u op zoek naar meer hefcapaciteit, dan kan een verreiker misschien een oplossing bieden.

Tweedehands hoogwerker met knikarm of telescopisch?

Hoogwerkers hebben een hydraulische arm die door middel van pistons op en neer beweegt. Ook tweedehands hoogwerkers worden opgedeeld naargelang het soort hydraulische arm. Telescopische hoogwerkers hebben een rechte arm en hebben daardoor vaak een beter horizontaal werkbereik. Knikhoogwerkers scharnieren op meerdere punten en beschikken daardoor over een beter ‘up-and-over’ werkbereik wat ze uitermate geschikt maakt om werken op hoogte uit te voeren over een obstakel of op plaatsen waarbij er maar een beperkte werkruimte beschikbaar is. In de praktijk hebben de meeste knikarmhoogwerkers ook één of meerdere uitschuifbare delen en spreken we dus van kniktelescopische hoogwerkers.

Diesel of elektrische hoogwerker voor binnen- of buitengebruik?

Voor projecten binnenshuis kiest u best voor een tweedehands elektrische hoogwerker uitgerust met witte of ‘non marking’ banden die geen zwarte sporen op de ondergrond achterlaten. Voor gebruik op onverhard terrein kiest u best voor een tweedehands diesel hoogwerker. Wanneer u zich op ruw terrein of steile hellingen moet begeven is een tweedehands rupshoogwerker al dan niet uitgerust met zelfnivellerend onderstel wellicht de juiste keuze.

Tweedehands hoogwerker met garantie

In ons aanbod tweedehands hoogwerkers vindt u hoogwerkers van topmerken als JLG, Genie en AlmaCrawler. En omdat de meeste van onze tweedehands hoogwerkers uit onze eigen verhuurvloot komen kennen we deze toestellen van ‘werkkooi tot (rups)band’. Daarom kunnen we u met gerust hart een tweedehands hoogwerker met 6 maanden garantie aanbieden. Bovendien wordt elke hoogwerker technisch nagekeken voor hij bij u wordt geleverd.

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands hoogwerker? Contacteer ons.