Filters

Hefvermogen (kg)

Hefhoogte (mm)

Bent u op zoek naar een tweedehands stapelaar? Vind de juiste elektrische stapelaar voor uw magazijn in ons aanbod gebruikte BT stapelaars.

Elektrische stapelaar of transpallet met hefmast

Stapelaars lijken op elektrische transpalletten maar verschillen omdat ze beschikken over een hefmast. Dat maakt van stapelaars enorm veelzijdige machines. Naast algemeen transport van palletten en orderverzamelen, worden stapelaars daarom ook ingezet voor het stapelen in rekken en het laden en lossen van vrachtwagens zonder dat daarvoor een laadbrug nodig is.

Tweedehands stapelaars tot 2 ton en 6 m hefhoogte

Stapelaars zijn er in verschillende maten en gewichten. In ons aanbod tweedehands stapelaars vindt u stapelaars met een hefcapaciteit tot 2.000 kg en een maximale hefhoogte van 6 meter. Houd bij de keuze van de hefhoogte ook rekening met de bouwhoogte van de hefmast. Deze wordt beïnvloed door de keuze voor een tweevoudige of een drievoudige mast. Een tweedehands stapelaar uitgerust met een tweevoudige mast met vrije heffing is in sommige gevallen een goed alternatief voor een stapelaar met drievoudige mast.

2dehands stapelaars met of zonder platform?

Stapelaars worden uitgerust met platform of plateau indien daarmee het rijcomfort voor de bestuurder wordt verhoogd. De bestuurder kan er dan namelijk voor kiezen om op het platform plaats te nemen en zich mee te laten voeren door de stapelaar voor transport van goederen over langere afstanden. Of hij kan er voor kiezen om het platform omhoog te klappen om bijvoorbeeld beter te kunnen manoeuvreren in krappe ruimtes.

Een Toyota of BT stapelaar?

Het verschil tussen een tweedehands stapelaar van Toyota of BT? De merknaam. BT is al meer dan 100 jaar gekend voor de scandinavische kwaliteit en voor bijvoorbeeld de uitvinding van de europallet. In het jaar 2000 kocht Toyota Material Handling het Zweedse BT en eind 2017 werd uiteindelijk de naam BT vervangen door Toyota.

Tweedehands stapelaars met waarborg

De tweedehands stapelaars in ons assortiment worden technisch nagekeken en optisch gereconditioneerd zodat u een nette stapelaar ontvangt waarmee u nog jaren verder kan. En om de kwaliteit van onze tweedehands stapelaars te bekrachtigen bieden wij u deze aan met 6 maanden garantie.

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands stapelaar? Contacteer ons.