Op zoek naar een tweedehands transpallet? In ons assortiment tweedehands elektrische transpalletten en gebruikte schaartranspalletten vindt u ongetwijfeld de transpallet die aan al uw wensen voldoet.

Elektrische transpallet of pallettruck

Elektrische transpalletten of pallettrucks zijn geschikt voor verscheidene toepassingen zoals horizontaal transport, orderverzamelen of laden en lossen. Transpalletten komen voor in meeloop-, platform-, instaande en inzittende uitvoeringen. In ons assortiment tweedehands elektrische transpalletten zal u voornamelijk de meeloop- en inzittende versies terugvinden.

Schaartranspallet of hoogheffende transpallet

Naast elektrische transpalletten vindt u in ons assortiment ook tweedehands schaartranspalletten. Schaartranspalleten of hoogheffende palletwagens worden vaak ingezet op het einde van een productielijn voor het stapelen van goederen op een pallet of als een in hoogte verstelbare werktafel. Schaartranspalletten komen eveneens in verschillende uitvoeringen:

  • Volledig manuele schaartranspalletten
  • Elektrisch heffende schaartranspalletten
  • Volledig elektrisch rijdende en elektrisch heffende schaartranspalletten

BT transpalletten van bewezen Scandinavische kwaliteit

Met BT haalde Toyota Material Handling in het jaar 2000 een absolute topper in warehousing equipment in huis. Het merk BT bestond 100 jaar vooraleer het eind 2017 definitief verdween en werd vervangen door de merknaam Toyota. Koopt u dus een tweedehands transpallet van BT of Toyota? De bewezen scandinavische kwaliteit blijft dezelfde.

Gereconditioneerde transpalletten met waarborg

Al ons occasie transpalletten worden in eigen werkplaats technisch nagekeken. Waar nodig worden onderdelen vervangen en wordt het toestel optisch gereconditioneerd. Zo kunt u er vanop aan dat u een nette, betrouwbare transpallet koopt die u nog jaren kan gebruiken. Bovendien geven wij op al ons tweedehands elektrische transpalletten en occasie schaartranspalletten een waarborg van 6 maanden.

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands transpallet? Contacteer ons.