60 Jaar Hermans

Hermans Heftrucks bestaat 60 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vier samen met ons op zondag 2 oktober het 60-jarig bestaan van onze firma en kom eens een kijkje nemen achter de schermen van deze oerkempische KMO.

Open Bedrijvendag

Natuurlijk moet er ook gevierd worden, want Hermans blaast 60 kaarsjes uit. Daarom organiseert het familiebedrijf begin oktober een heus feestweekend. Vrijdag 30 september wordt er gevierd met werknemers, familie en andere genodigden. Op zondag 2 oktober zet het de deuren open tijdens de Open Bedrijvendag waar alle gegadigden een blik achter de schermen kunnen werpen en kunnen genieten van een hapje en een drankje.

En of het een succes was! Wij danken iedereen voor een meer dan geslaagd feestweekend.

Herbeleef de Open Bedrijvendag aan de hand van onderstaande aftermovie.
 

Hoe het begon

In 1962 begint Victor Hermans met de aan- en verkoop van paarden. Omdat paarden zo nu en dan worden geruild voor tractoren gaat hij niet veel later ook Volvo tractoren verhandelen. Na het vroege overlijden van hun vader nemen de kinderen Hermans op zeer jonge leeftijd in 1972 het bedrijf over. Al gauw weten ze het bedrijf uit te breiden...

Lees de volledige historie

Langetermijnpartner

“Ondertussen telt onze verhuurvloot meer dan 800 machines en streven we naar een 300-tal nieuwe en tweedehands stockmachines voor de verkoop”, weet bedrijfsleider Dennis Renders. “Met ons 45-koppig team dingen we elke dag weer naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten.” Want Hermans wil een betrouwbare langetermijnpartner zijn. Dat kan alleen door te werken met kwalitatieve producten, door keer op keer een ijzersterke service af te leveren en door te investeren in de toekomst.

Collega worden? Bekijk onze vacatures

Investeren in de toekomst

En er zit heel wat in het verschiet voor Hermans Heftrucks. Het wist enkele aanpalende terreinen aan te kopen waarop een nieuwe bedrijfshal gebouwd zal worden. “Deze uitbreiding zal zorgen voor een grotere efficiëntie bij de afhandeling van onze verhuuractiviteiten”, verduidelijkt Dennis Renders. Hermans schakelt ook over naar een moderner ERP-pakket voor een vlottere afhandeling van de administratie. En ook de website zal evolueren naar een meer interactief platform.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer