Nieuwe 27 m spinhoogwerker van Platform Basket Spider 27.14

Platform Basket brengt een unieke spinhoogwerker met indrukwekkende specificaties op de markt die vanaf nu ook in ons (verhuur)assortiment zit. 27 m werkhoogte, 14 m reikwijdte en een compact design maken deze hoogwerker op rupsonderstel een plezier om mee te werken. 

De Spider 27.14 spinhoogtewerker heeft een knik-telescopische arm met dubbele pantograaf. Werken over obstakels tot 10 m is daarom niet langer een probleem.

Ook de veiligheid krijgt een ‘boost’ omdat deze machine in een absoluut verticale lijn kan stijgen en dalen én beschikt over automatische stabilisatie.

Het extra compacte design van deze spinhoogwerker zorgt voor meer mobiliteit in kleine ruimtes. Met een breedte van slechts 89 cm en een eigen gewicht van 5 ton is dit de meest compacte rupshoogwerker met een werkhoogte van 27 m. Door middel van één druk op de knop plooit deze spinhoogwerker zichzelf volledig op.

De verbreedbare rupsen zorgen voor meer mobiliteit in brede toestand en een lagere doorrijhoogte in smalle toestand.

Deze spinhoogwerker wordt aangedreven door een zeer krachtige en betrouwbare 3 cilinder watergekoelde Kubota diesel motor.

Water-, lucht- en elektrische aansluiting in de werkkooi behoren tot de standaarduitrusting.

De voordelen van een Platform Basket spinhoogwerker

✔  Compact en bedrijfszeker
✔  Kosten- en tijdbesparend
✔  Verstelbare rupsen voor gebruik op alle terreinen
✔  Elektriciteit, perslucht en wateraansluiting in de werkkooi
✔  Makkelijker in gebruik dan een ladder of stelling

‘What’s in a name’? Wel... werkhoogte en reikwijdte

In de type-aanduiding staan de eerste twee cijfers voor de maximale werkhoogte en de volgende twee cijfers voor de maximale horizontale reikwijdte. Zo heeft de Spider 33.15 een werkhoogte van 33 m en de Spider 13.80 een reikwijdte van 8 m.

Kopen of huren?

Zoek het niet te ver. Als importeur van Platform Basket staan wij paraat als uw lokale spinhoogwerker-specialist. Wilt u kopen of liever huren op korte of lange termijn? Contacteer ons voor extra info of een offerte.

Recent Hefnieuws
Veilig werken met hefwerktuigen

Veilig werken met hefwerktuigen

Er gebeuren jaarlijks nog te veel incidenten met heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Download de veiligheidstips en help zo voorkomen.

Lees meer
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer