Overname Hermans Heftrucks door Heylen Group

Hermans Heftrucks verwelkomt Heylen Group als nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder en Heylen Group neemt hiermee samen met het managementteam de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Het grootste respect

Dennis Renders, CEO Hermans Heftrucks: "We hebben het grootste respect voor wat de familie Hermans de voorbije decennia heeft opgebouwd, met Hermans Heftrucks als hoogst betrouwbare partner in de heftruck markt. We zijn dankbaar omdat we als management sinds enkele jaren de kans hebben gekregen om hun werk te mogen voortzetten en kijken er erg naar uit om onze krachten te bundelen met Heylen Group om Hermans Heftrucks naar het volgende niveau te tillen."

Het juiste DNA

Seppe Onsea, Heylen Group: "Hermans Heftrucks heeft een ijzersterke reputatie die het resultaat is van ondernemen op de lange termijn, waarbij respect voor en service aan klanten, leveranciers, werknemers, en alle andere stakeholders voorop staat. Dit sluit volledig aan bij het DNA van Heylen Group en we zijn dan ook verheugd om als nieuwe lange termijn aandeelhouder, samen met het management, verder aan het verhaal te mogen schrijven. Samen zullen we erover waken dat Hermans Heftrucks de referentie in kwaliteit blijft en verder zal doorgroeien naar een nationale speler."

Over Heylen Group

Heylen Group is een Belgische industriële holding die investeert in ambitieuze bedrijven en ondernemers. De groep hanteert een buy-build-and-hold strategie waarbij innovatie, internationalisering en operationele uitmuntendheid centraal staan. Heylen Group werd 22 jaar geleden opgericht door een geboren ondernemer, Wim Heylen. Dankzij een duidelijke visie en een bijzonder gemotiveerd team is Heylen Group uitgegroeid tot een holding van 34 bedrijven. Heylen Group heeft een DNA waarvan de ruggengraat gevormd wordt door generatie overschrijdend denken. De combinatie van gedreven ondernemerschap, een langetermijnvisie en een aanwezigheid in diverse landen en sectoren maakt het bedrijfsmodel van Heylen Group flexibel, veerkrachtig en futureproof.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer