U wilt een verreiker huren? Dan kunnen wij u wellicht helpen. In ons assortiment vindt u zowel starre als roterende verreikers met tal van voorzetapparatuur waarmee de verreiker multi-inzetbaar wordt.

Huur een starre of vaste verreiker

Verreikers zijn een soort heftrucks met telescopische arm die worden ingezet in de industrie, de bouwsector en de landbouw. Daarom worden ze ook wel eens telescoop of telehandler (uit het Engels) genoemd. Gaat u voor de huur van een starre of vaste verreiker? Dan kiest u voor compacte afmetingen of juist voor een echte krachtpatser. In ons huurassortiment vindt u starre verreikers met hefhoogtes van 6 tot 17 meter met hefvermogens van 2,7 tot wel 7,2 ton. Voordelen bij het huren van een starre verreiker of verreiker met vast chassis:

  • Compact of heavy duty
  • Hefhoogtes tot 17 m
  • Tot 7,2 ton hefvermogen

Roterende verreiker huren

Anders dan starre of vaste verreikers, beschikken roterende verreikers over een draaibare bovenbouw. Net zoals de koepel van een legertank draait deze vrij op een draaikrans terwijl de onderbouw stilstaat. Dit zorgt voor een groter werkbereik van 360° rondom de machine. Met hefhoogtes van 18 tot wel 30 m vindt u in ons huurassortiment roto verreikers de juiste machine voor uw project. Voordelen bij het huren van een roterende verreiker:

  • Groot werkbereik van 360°
  • Hefhoogtes tot 30 m
  • Radiografisch bestuurbare bovenbouw

Multi-inzetbaar dankzij tal van voorzetapparatuur

Wanneer u een verreiker huurt, wordt deze standaard met vorken geleverd. Maar de kracht van verreikers zit hem in de multi-inzetbaarheid. Dankzij de ruime keuze aan voorzetapparatuur is het immers mogelijk om uw gehuurde verreiker voor verschillende taken op uw project in te zetten. Zo doet een verreiker met schepbak dienst als shovel, een verreiker met werkkooi vervangt moeiteloos een hoogwerker en een verreiker met winch kan zelfs een hijskraan vervangen. Bekijk de verschillende verreiker voorzetapparatuur of vraag naar de mogelijkheden.

Manitou huren? Zeg maar gewoon verreiker

Net zoals een heftruck wel eens een Clark wordt genoemd, wordt een verreiker wel eens een Manitou genoemd. Manitou is zoals Merlo een merknaam van verreikers. Maar ook van ruw terrein heftrucks en hoogwerkers. Zeg dus voortaan verreiker in plaats van Manitou om eventuele verwarring te voorkomen.

Regio dealer voor Merlo verreikers

Wilt u een verreiker huren? Dan zal u van ons een Merlo verreiker ontvangen. Hermans Heftrucks is namelijk regio dealer voor Merlo verreikers. Concreet betekent dit voor u dat we u de best mogelijke service aanbieden. Onze techniekers volgen namelijk regelmatig een bijscholing om up-to-date te zijn met de laatste nieuwigheden binnen het Merlo verreikerassortiment. Bovendien staan we in rechtstreeks contact met de importeur van Merlo zodat we beroep kunnen doen op extra expertise en originele wisselstukken. U kunt bij ons dus met een gerust hart een verreiker huren.

 

Heeft u vragen of wenst u een verreiker te huren?

Contacteer ons