Merlo verreikers

Merlo is hét internationale referentiepunt voor verreikers door hun enorm breed aanbod. Enerzijds bouwen ze wendbare, compacte verreikers die ontworpen zijn om ingezet te worden in nauwe ruimtes. Anderzijds bouwt Merlo roterende verreikers om op grote hoogtes efficiënt en in alle veiligheid te werken. Ook verreikers met grote hefvermogens zitten in het Merlo assortiment. Dankzij tal van voorbouwmogelijkheden zijn Merlo verreikers multi-inzetbaar.

✔  Enorm breed aanbod
✔  Hoge productiviteit en restcapaciteit
✔  Innovatief
✔  Veiligheid
✔  Nr. 1 in België

Breed aanbod verreikers

Merlo produceert een breed scala aan verreikers voor verschillende toepassingen:

  • Merlo eWorker: de eerste volledig elektrische verreiker
  • Merlo Compact: verreikers voor nauwe ruimtes
  • Merlo Panoramic: verreikers met een groots prestatievermogen en gebruiksgemak, met of zonder stabilisatoren
  • Merlo High Capacity: verreikers met grote hefvermogens tot 12 ton
  • Merlo Professional: verreikers met buitengewone prestaties met hefvermogens van 5.5 tot 7.5 ton
  • Merlo Turbofarmer - Medium Duty: echte allround-verreikers voor allerlei toepassingen
  • Merlo Roto: verreikers tot 35m met een (continu) roterende bovenwagen)

Innovatie, productiviteit & veiligheid

Merlo draagt innovatie hoog in het vaandel en dat werpt z'n vruchten af. Zo hebben tal van Panoramic verreikers een unieke sideshift-functie waarbij het bovendeel van het chassis zijdelings verplaatst wordt. Daarom moet niet telkens de hele machine verplaatst worden om de gewenste positie te bereiken.

Merlo verreikers zijn ook gekend voor hun comfortabele cabines met het beste zicht rondom uit de sector. In combinatie met het MCDC-systeem dat de voorbouwstukken automatisch detecteert wordt een grotere veiligheid gegarandeerd.

Verschillende voorbouwmogelijkheden in combinatie met de radiografische besturing maken dat 1 verreiker 3 toestellen kan vervangen wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Uw regio dealer voor Merlo verreikers

Hermans Heftrucks is uw regio-dealer van Merlo industriële verreikers. Een uitgebreid aanbod nieuwe en huurtoestellen staat garant voor ruime keuzemogelijkheden.

Merlo verreikers nr. 1 in België

Merlo is in meer dan 60 landen aanwezig met 6 dochterondernemingen en 600 dealers over de hele wereld. In 2016 kon het zijn eerste plaats in totale verkopen van verreikers behouden in 6 landen waaronder België.

Om dit kracht bij te zetten, ging de fin Leo Terqujeff de uitdaging aan om een wereldrecord te vestigen met een Merlo verreiker. Ontdek hier of hij het heeft gehaald.