Nieuwe Platform Basket Spider 30 T telescopische spinhoogwerker

Platform Basket voegt een nieuwe spinhoogwerker toe aan het assortiment. Opmerkelijk is de nieuwe telescopische arm die zorgt voor maximale capaciteit over vrijwel het hele werkbereik.

Spider 30 T

Spider 30 T is een spinhoogwerker met een meervoudig telescopische arm die snel in-en-uit beweegt. Dankzij deze inschuifbare mast beschikt de Spider T over een onbegrensde capaciteit tot een werkhoogte van 27 m. De beweegbare jib maakt het afstellen makkelijker en preciezer.

Lichtgewicht en extreem compact

De Platform Basket Spider 30 T is met 4.250 kg een lichtgewicht binnen zijn categorie van spinhoogtewerkers. Met een maximum breedte van slechts 89 cm en een minimale hoogte van 1,96 m past deze compacte spinhoogwerker door een normale deur.

Eenvoudige bediening

Net zoals de rest van de Spider-familie beschikt de 30 T ook over een eenvoudige, maar precieze bediening. Dankzij het automatisch proportioneel uitreiken voelt de gebruiker zich stabiel, veilig en in volledige controle van de spinhoogwerker.

Spinhoogwerker met winch

Net zoals de Spider 22.10, kan ook de Spider 30 T uitgerust worden met een winch of lier om lasten tot 200 kg te hijsen. Dat maakt dat de gebruiker met één machine twee soorten werken kan uitvoeren.

Meer over spinhoogwerkers?

Ontdek de kenmerken van Platform Basket spinhoogwerkers hier.

Recent Hefnieuws
Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Mag ik met een heftruck, verreiker of hoogwerker op de openbare weg?

Ja, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk aan het juiste rijbewijs, inschrijving, nummerplaat, verzekering en keuring. En natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Lees meer
Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

Opleiding heftruck rijbewijs bij UVA Rijschool dankzij tweedehands heftrucks

"Klanten ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden". Dat doet Thomas Van Coillie van UVA Rijschool door vanaf nu ook logistieke opleidingen aan te bieden.

Lees meer