Nieuwe Platform Basket Spider 30 T telescopische spinhoogwerker

Platform Basket voegt een nieuwe spinhoogwerker toe aan het assortiment. Opmerkelijk is de nieuwe telescopische arm die zorgt voor maximale capaciteit over vrijwel het hele werkbereik.

Spider 30 T

Spider 30 T is een spinhoogwerker met een meervoudig telescopische arm die snel in-en-uit beweegt. Dankzij deze inschuifbare mast beschikt de Spider T over een onbegrensde capaciteit tot een werkhoogte van 27 m. De beweegbare jib maakt het afstellen makkelijker en preciezer.

Lichtgewicht en extreem compact

De Platform Basket Spider 30 T is met 4.250 kg een lichtgewicht binnen zijn categorie van spinhoogtewerkers. Met een maximum breedte van slechts 89 cm en een minimale hoogte van 1,96 m past deze compacte spinhoogwerker door een normale deur.

Eenvoudige bediening

Net zoals de rest van de Spider-familie beschikt de 30 T ook over een eenvoudige, maar precieze bediening. Dankzij het automatisch proportioneel uitreiken voelt de gebruiker zich stabiel, veilig en in volledige controle van de spinhoogwerker.

Spinhoogwerker met winch

Net zoals de Spider 22.10, kan ook de Spider 30 T uitgerust worden met een winch of lier om lasten tot 200 kg te hijsen. Dat maakt dat de gebruiker met één machine twee soorten werken kan uitvoeren.

Meer over spinhoogwerkers?

Ontdek de kenmerken van Platform Basket spinhoogwerkers hier.

Recent Hefnieuws
Heylen Group neemt Hermans Heftrucks in Rijkevorsel over

Overname door Heylen Group

Heylen Group is de nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder van Hermans Heftrucks. En samen met het managementteam neemt het de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Lees meer
60 Jaar Hermans Heftrucks

60 Jaar Hermans

Hermans Heftrucks bestaat 60 jaar en dat willen we niet ongemerkt laten passeren. Vier samen met ons op zondag 2 oktober en kom eens een kijkje nemen achter de schermen van deze oerkempische KMO.

Lees meer