Een toestel huren? Nood aan extra capaciteit? Selecteer met behulp van onze filters de geschikte machine uit ons uitgebreid huuraanbod heftrucks, ruw terrein heftrucksverreikers, hoogwerkers, schaarliften, spinhoogwerkers, hoogwerkers op bestelwagen en intern transport materiaal of vraag om advies. U kunt huren op korte en op lange termijn.

Snel en eenvoudig machines huren

Wanneer u machines huurt, is het vanzelfsprekend dat u wenst te huren zonder veel poespas en onnodig veel contactmomenten. Daarom kan u bij Hermans Rental snel en eenvoudig machines huren. U staat rechtstreeks in contact met de verhuurverantwoordelijke die al uw vragen direct beantwoordt. Uw gehuurde machines liever zelf beheren? Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van de Hermans Rental app.

Betrouwbare huurmachines

Gehuurde machines moeten betrouwbaar zijn. Het laatste wat u wil is een werf die stil ligt door een gebrekkig werkende machine. Juist om dat risico te beperken, investeert Hermans continu in de verjonging van de verhuurvloot. Bovendien bestaat het uitgebreide assortiment van Hermans Rental uit machines van bekende kwaliteitsmerken.

Ijzersterke service-afdeling

Gaat er toch iets fout? Dan verwacht u een snelle oplossing van uw verhuurpartner. De verhuurafdeling van Hermans wordt bijgestaan door een ijzersterke service-afdeling die 24/7 voor u klaar staat. In eerste instantie staat u in rechtstreeks contact met de verantwoordelijke van de service-afdeling. Indien nodig komt een technieker langs om het probleem te verhelpen.

Flexibele transportplanning

De juiste machine op het juiste moment op de juiste plaats. Daar draait het om wanneer u een machine huurt. Dankzij een vloot eigen vrachtwagens en enkele externe partners kan u ervan op aan dat Hermans Rental uw toestel op tijd op de gewenste locatie levert. En dat binnen de hele BeNeLux.