Filters

Hefvermogen (kg)

Hefhoogte (mm)

Werkhoogte (mm)

Bent u op zoek naar een tweedehands spinhoogwerker? Dan bent u aan het juiste adres bij Hermans Heftrucks. Wij hebben steeds kwaliteitsvolle, tweedehands spinhoogwerkers te koop waarmee u nog jaren verder kan.

Spinhoogwerker op rupsen of kortweg spin te koop

Spinhoogwerkers zijn super compacte hoogwerkers op een rupsonderstel waarmee u plaatsen kan bereiken die met een schaarlift of andere hoogwerkers niet bereikbaar zijn. Dankzij de rupsen kan u met een spinhoogwerker ruw terrein trotseren. Maar ook binnenshuis worden tweedehands spinhoogwerkers volop ingezet. Zij het dan met non-marking of witte rupsen die geen zwarte sporen op de vloer achterlaten. U koopt dus een enorm veelzijdige hoogwerker wanneer u een tweedehands spinhoogwerker aanschaft.

Platform Basket spinhoogwerker tweedehands kopen

Wij hebben tweedehands spinhoogwerkers te koop van het merk Platform Basket. Deze occasie spinhoogwerkers worden gekenmerkt door:

  • De verbreedbare rupsen die zorgen voor extra stabiliteit tijdens het rijden.
  • Het extreem compacte design waarbij het mogelijk is om de rupsen in te trekken en de werkkooi van de spinhoogwerker eenvoudig te demonteren is. Zo kunt u met uw spinhoogwerker door de meeste deuren en tuinpoortjes om uw werken uit te voeren.
  • De mogelijkheid om automatisch of handmatig af te stempelen op verschillende hoogtes.
  • Aansluitingen voor perslucht, water en elektriciteit in de werkkooi bij alle modellen.
  • Een eenvoudige bediening met kabel of radiografisch voor rijden en afstempelen en een hydraulische bediening in de werkkooi van uw spinhoogwerker.

Tweedehands spinhoogwerkers met garantie te koop

Omdat we de historie van ons aanbod gebruikte spinhoogwerkers kennen, kan u bij ons tweedehands spinhoogwerkers met garantie kopen. Voordat u de spinhoogwerker ontvangt, wordt deze technisch helemaal nagekeken en waar nodig in orde gebracht of aan uw wensen aangepast.

Importeur van Platform Basket spinhoogwerkers

Hermans Heftrucks is importeur van Platform Basket spinhoogwerkers voor België. Dat maakt dat u ten alle tijde beroep kan doen op een partner met de juiste expertise die in direct contact staat met de constructeur. 

Omdat Hermans Heftrucks importeur is van Platform Basket kunt u naast het aanbod tweedehands spinhoogwerkers bij ons ook nieuwe spinhoogwerkers kopen of een spinhoogwerker huren.

Heeft u vragen of interesse in een tweedehands spinhoogwerker? Contacteer ons.