De aankoop van een nieuwe machine is niet altijd een noodzaak, de aankoop van een tweedehands toestel is dan vaak ook een logisch en waardig alternatief.

Ruime voorraad

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod kwaliteitsvolle occasies. Dit aanbod wordt dagelijks uitgebreid, hou dus zeker onze tweedehands pagina goed in de gaten. 

Voor ieder wat wils

U kan bij ons niet alleen terecht voor gebruikte (ruw terreinheftrucks maar ook voor verreikers, transpalletten, stapelaars, reachtrucks, (spin)hoogwerkers of schaarliften
Wij bekijken graag samen met u welke machine het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. 

Aanpasbaar

Machines kunnen worden uitgerust met een brede waaier aan opties en accessoires. Kiezen voor een tweedehands toestel hoeft niet te betekenen dat u dit toestel niet kan laten aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van voorzetapparaten, banden, verlichting… Bovendien kan een occasie toestel helemaal opnieuw gespoten worden, zowel in de originele merkkleur als in de eigen bedrijfskleuren.

Betrouwbaar

Onze tweedehands toestellen komen meestal uit onze eigen verhuurvloot of worden overgenomen van betrouwbare partners. Daarbovenop worden alle toestellen eerst aan een grondige technische controle onderworpen. Dat maakt dat u op beide oren kan slapen omdat u gekozen heeft voor een duurzame oplossing waarvan u nog jarenlang werkplezier zal hebben. En het beste van al: in vele gevallen kan u zelfs nog genieten van een garantieperiode.